Waar moet ik op letten bij het laad- en losadres?

We vragen onze klanten altijd te weten of het ophaal- of afleveradres zich in een woonwijk, stadscentrum of winkelstraat bevindt. Deze gebieden hebben verschillende beperkingen voor (groot) transport om te kunnen laden/lossen. De beperkingen kunnen variëren van het totale gewicht van de truck, specifieke laad-/lostijden of speciale vergunningen die vereist zijn om toegang te krijgen tot dat specifieke gebied.

  • Woonwijken worden niet ondersteund door Quicargo en haar netwerk van vervoerders. De reden hiervoor is dat het niet mogelijk is voor (groot) transport om deze gebieden te betreden en/of dat er gewichtsbeperkingen zijn voor vrachtwagens in zulke gebieden.
  • Stadscentra kunnen verschillende beperkingen hebben, zoals specifieke tijden dat vrachtwagens het stadscentrum kunnen betreden, gewichtsbeperkingen en speciale vergunningen voor toegang tot deze gebieden.
  • Winkelstraten hebben specifieke laad- en lostijden, evenals gewichtsbeperkingen en speciale vergunningen voor toegang tot deze gebieden.

Als u een bestelling van/naar een van deze locaties bevestigt, vragen we onze klanten om op de hoogte te zijn van het bovenstaande en de nodige informatie/restricties aan hun bestelling toe te voegen aan de laad-/losinstructies. Als een bestelling in een van deze gebieden wordt geplaatst en we niet op de hoogte zijn, kunnen er extra kosten ontstaan ​​of heeft Quicargo het recht om de verzending te annuleren.