Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat kan ik doen?

U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen door te klikken op "Wachtwoord vergeten". Dit zorgt ervoor dat er een een e-mail wordt gestuurd naar het geregistreerde e-mailadres in ons systeem. Door op de link in de e-mail te klikken, kunt u een nieuw wachtwoord kiezen.Heb je moeite het bovenstaande te vinden? Aarzel niet om contact op te nemen met ons serviceteam via service@quicargo.com of +31 (0) 20 262 0216, en wij zullen u de link sturen om uw wachtwoord persoonlijk te resetten.